top of page

Ik en de stad, de stad en ik

Is iedereen naar het toilet geweest? Camera’s klaar om te trekken? Perfect! Welkom bij onze wandeling door Brussel stad, Brussel 1000, de hoofdstad van België en de hoofdstad van Europa. Een waar kosmopool met de typische monumenten zoals Manneken Pis, de Grote Markt, de Beurs... die wij vandaag níet zullen bezichtigen… Wij nemen jullie wél al slenterend mee door het bloeiende, echte, verdwalende Brussel. Brussel, anders dan je het ooit eerder zag. Dus gelieve uw veters goed te strikken en mij ten alle te volgen. Merci en bedankt! On y va!

De jongeren van TINT werkten samen met de schrijvers van RITCS een verrassende theatrale wandeling uit. Kom langs, ga op stap en wees verwonderd. 

TOONMOMENT

Zondag 5 mei om 14u en 16u

TICKETS

Gratis mits reservatie

STARTPUNT

Buiten aan de grote poort van De Markten (Oude Graanmarkt 5, 1000 Brussel)

PRAKTISCH

De wandeling is 1km lang en duurt ongeveer 40 minuten. Het parcours is rolstoeltoegankelijk. Vergeet bij slecht weer je paraplu niet! 

 

TEKST Amber Deckers, Daniël Klunder & Hilde Van Malderen | SPELERS

Ele Huysmans, Emmo Devliegher, Celeste Van Autgaerden, Klaas Cresens, Mart Leysen, Mira Verschuren, Sienna Martin Merlin, Layla Ouaza

| COACHING Stefanie Nys, Pieter Delfosse, Elke Van Der Kelen | MET STEUN VAN de Vlaamse Overheid  MET DANK AAN GC de Markten

SPEELDATUM

Zondag 5 mei | 14u of 16u

logo_vlaanderen_verbeelding_werkt_vol_zwart.png
logo_tint.jpeg
Screenshot 2023-12-20 at 16.10.42.png
sharing_image_ritcs.png
bottom of page