top of page

TINT zoekt jongens voor nieuwe voorstelling

TINT zoekt jongens tussen 14 en 18 jaar voor een nieuwe voorstelling. Heb je zin om je tanden in een episch woeste oorlogstragedie te zetten? Een voorstelling waar het bloed vloeit en het testosteron welig tiert! Wil je vechten om een vrouw met woorden die kletteren als degens? Waarvoor wil jij ten strijde trekken? Voor uw straat? Uw eigen dorp? Voor uw zus, uw broer? TINT zoekt jongens tussen 14 en 18 jaar om mee te spelen in de nieuwe voorstelling. Een voorstelling met enkel jongens en 1 meisje. Samen met regisseurs Isabel Vervoort en Bert Dobbelaere onderzoek je de mannenwereld in een oorlogssituatie Of de jongenswereld in het vechten om een meisje. Wie wil zich vastbijten in een tekst, worstelen met improvisaties en spelen in deze voorstelling? Repetities zijn op dinsdagavond van 17u30 tot 20u, de voorstelling speelt op 11, 12, 13 en 17 mei 2018. Ben jij diegene die we zoeken? Schrijf je in via info@ttint.be en kom naar de verkennende workshop 3 oktober in Nekkersdal.

bottom of page