top of page

TINT ZOEKT JOU VOOR PROJECT CHAOS!


  • Gebeten door dans, theater, muziek?

  • Tussen 16 & 21 jaar?

  • Uit Brussel?

Goed nieuws: TINT maakt een nieuwe voorstelling. De krijtlijnen hebben we al uitgetekend, we zoeken enkel nog spelers om onze wilde plannen mee in te kleuren en om te toveren tot een echt theaterstuk. Onze inspiratie: het thema chaos, de stad Brussel, maar vooral: jij!

 

Wat met corona?

Update 1 mei 2020

Naar aanleiding van de veiligheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus besliste TINT volgende zaken:

  • Het weekend van 16 en 17 mei plannen we een digitale kennismaking. We houden met elke deelnemer een individueel gesprek (ongeveer 20 minuten). Zo leren jullie ons alvast kennen, en wij jou!

  • Het échte auditieweekend stellen we voorlopig uit. Zodra we weer uit ons kot mogen en een veilige bijeenkomst kunnen plannen, brengen we je persoonlijk op de hoogte.

Wij kijken er vooral naar uit om er samen in te vliegen!

 

Kom kennismaken!

Een auditie bij TINT is geen eng examen. Integendeel. Het is een werkweekend waarbij we samen met jou en andere geïnteresseerde jongeren het thema CHAOS verkennen. Niets moet, alles kan. Ook wie nog nooit eerder op de planken stond, is welkom.

Schrijf je vóór 15 mei via het online inschrijfformulier

Blijken TINT en jij een goede match te zijn? Yes! Dan vliegen we er samen in.

Na de audities hoor je welke momenten je zeker moet vrijhouden in je agenda. In de zomer repeteren we één week in Brussel en één week op Theater Aan Zee, het festival in Oostende waar de hele Belgische theaterwereld zich verzamelt. Daarna oefenen we vaak in de weekends en in de schoolvakanties.

Op 26 februari 2021 gaat onze voorstelling in première, gevolgd door ongeveer tien toonmomenten.

Optredens vallen soms in de week, dan brengen wij ook je school en ouders op de hoogte.

De inschrijvingen voor project CHAOS zijn ondertussen gesloten. Wil je op de hoogte blijven over nieuwe audities en projecten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Vragen? Stuur ons een berichtje via www.ttint.be/contact

Dit project is mogelijk dankzij de steun van:

bottom of page