top of page

CHAOS in première

Onze Growfund campagne loopt op zijn eind en ons doelbedrag is in zicht! Met nog 7 dagen te gaan, staat de teller nu op 90%... tijd om voorzichtig uit te kijken naar wat dat voor TINT en ons publiek betekent.


Met het behaalde bedrag gaan wij investeren in het decor, de kostuums en de soundscape van onze voorstelling CHAOS. In het stuk creëren we samen met acht jongeren een hedendaagse ontstaansmythe gebaseerd op bestaande mythes en hun eigen ervaringen als jongeren in Brussel.


Op 22 april 2021 om 20u gaat CHAOS in première in Zinnema en speelt ook op 23 en 24 april in dezelfde zaal. Growfunders die tickets ontvangen in ruil voor hun steun aan onze Growfund campagne, kunnen de voorstelling op deze dagen komen aanschouwen. Daarna begint CHAOS aan de tour! En zijn we van plan om in verschillende zalen in Brussel en Vlaanderen te spelen.


Wil je nog snel bijdragen aan onze campagne? Dat kan! Neem een kijkje op onze pagina https://www.growfunding.be/tint! En dan zien wij jou op de première in Zinnema!

Comments


bottom of page